... Cu noi vei fi vazut mai bine ! ... MTM PRODesign seteaza standardul optim ! ...
 
 
 • 1 Pliante

  Reprezinta una din cele mai eficiente metode de promovare a afacerii dumneavoastra, oferind intr-un spatiu relativ mic, informatii si imagini de interes clientilor sau potentialilor clienti.
 • 2 Reviste

  Revistele sunt pachete de informatie ambalate atragator cu paginile lucioase, culorile impecabile si o grafica deosebita care fac lectura o adevarata placere. Senzatia pe care ti-o da lectura unei reviste tiparite este de neegalat!
 • 3 Flyere

  Flyerele sunt instrumente de advertising ieftine si eficiente prin care va puteti anunta clientii in legatura cu noi promotii, oferte, concursuri si alte anunturi privitoare la afacerea dvs. Sunt cel mai ieftin si mai practic material publicitar.
 • 4 Ambalaje

  De cele mai multe ori "Ambalajul vinde continutul !" Este adevarat! Un ambalaj bine ales si bine construit aduce un avantaj major in procesul de vanzare al unui produs.
 • 5 Pungi cadouri

  Sunt confectionate din diferite tipuri de hartie, de calitate superioara, imprimate sau nu, in functie de preferinte. Atragatoare, delicate, cochete, personalizate sau nu, acestea sunt folosite pe scara larga pentru ambalarea cadourilor.
 • 7 Mape de prezentare

  Mapele de prezentare sunt realizate din carton de cea mai buna calitate, cu aspect mat sau lucios - in functie de preferinte - in policromie atat pe exterior cat si pe interior. Mapele sunt prevazute cu buzunar pentru pliante sau carti de vizita.
 
   
 

Termeni de utilizare

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

 Serviciile mtmprod.ro sunt oferite de catre compania SC MTM PROD SRL numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor mtmprod.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor mtmprod.ro.

Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ.

DECLINAREA ORICAREI GARANTII

 SC MTM PROD SRL isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor
mtmprod.ro. Compania SC MTM PROD SRL nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, SC MTM PROD SRL nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor mtmprod.ro, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale. SC MTM PROD SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul mtmprod.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. SC MTM PROD SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc. SC MTM PROD SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele mtmprod.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

COPYRIGHT

 Intregul continut al site-ului mtmprod.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, si alte date - este proprietatea SC MTM PROD SRL sau a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC MTM PROD SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

DREPTURI

 SC MTM PROD SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC MTM PROD SRL, fara acordul scris al acesteia.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

  SC MTM PROD SRL, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui site, fara notificarea prealabila a utilizatorului si nu poate fi facuta raspunzatoare pentru daunele de orice fel, produse prin accesarea site-ului mtmprod.ro.

www.mtmprod.ro - proprietate a SC MTM PROD SRL