... Cu noi vei fi vazut mai bine ! ... MTM PRODesign seteaza standardul optim ! ...
 
 
 • 1 Pliante

  Reprezinta una din cele mai eficiente metode de promovare a afacerii dumneavoastra, oferind intr-un spatiu relativ mic, informatii si imagini de interes clientilor sau potentialilor clienti.
 • 2 Reviste

  Revistele sunt pachete de informatie ambalate atragator cu paginile lucioase, culorile impecabile si o grafica deosebita care fac lectura o adevarata placere. Senzatia pe care ti-o da lectura unei reviste tiparite este de neegalat!
 • 3 Flyere

  Flyerele sunt instrumente de advertising ieftine si eficiente prin care va puteti anunta clientii in legatura cu noi promotii, oferte, concursuri si alte anunturi privitoare la afacerea dvs. Sunt cel mai ieftin si mai practic material publicitar.
 • 4 Ambalaje

  De cele mai multe ori "Ambalajul vinde continutul !" Este adevarat! Un ambalaj bine ales si bine construit aduce un avantaj major in procesul de vanzare al unui produs.
 • 5 Pungi cadouri

  Sunt confectionate din diferite tipuri de hartie, de calitate superioara, imprimate sau nu, in functie de preferinte. Atragatoare, delicate, cochete, personalizate sau nu, acestea sunt folosite pe scara larga pentru ambalarea cadourilor.
 • 7 Mape de prezentare

  Mapele de prezentare sunt realizate din carton de cea mai buna calitate, cu aspect mat sau lucios - in functie de preferinte - in policromie atat pe exterior cat si pe interior. Mapele sunt prevazute cu buzunar pentru pliante sau carti de vizita.
 
   
 
Tarife

   Tarifele noastre, chiar daca nu intotdeauna sunt cele mai mici, se bucura de un raport pret / calitate imbatabil.

   Pentru orice oferta de pret va rugam, contactati-ne !

   Va vom raspunde cu promptitudine.

 

   Cel mai mic tarif (cea mai mica valoare) pentru o lucrare in policromie pe tipar offset este in prezent de aproximativ 350 lei + TVA, si ea reprezinta maxim 1000 de formate A3 (A3+ sau chiar X3 - 35x50 cm), din cea mai ieftina hartie, imprimata pe o fata in policromie. Si nu uitati, asta in ideea in care aveti si tehnoredactarea gratuita. Ca sa intelegeti exact valoarea acestei oferte (deocamdata permanenta) va rugam sa dati click pe butonul de mai jos !

 

Calcul deviz

 

CONDITII DE PLATA


     Avans 50% (minim 30%, functie de valoarea totala) la lansarea comenzii, restul la livrare, cash sau cu instrument de plata.
   Pentru clientii fideli oferim discount-uri precum si termene de plata avantajoase.

      Nu scapati din vedere ofertele noastre speciale !

Cerere de oferta.

Numele
Adresa e-mail
Produs
Dimensiuni
Tiraj
Material
Descriere cat mai amanuntita a produsului :
Finisari speciale

Introduceti codul alaturat fara majuscule !

    

 

Va remintim ca preturile rezultate pot contine mici erori.

Un calcul exact puteti obtine contactandu-ne!