... Cu noi vei fi vazut mai bine ! ... MTM PRODesign seteaza standardul optim ! ...
 
 
 • 1 Pliante

  Reprezinta una din cele mai eficiente metode de promovare a afacerii dumneavoastra, oferind intr-un spatiu relativ mic, informatii si imagini de interes clientilor sau potentialilor clienti.
 • 2 Reviste

  Revistele sunt pachete de informatie ambalate atragator cu paginile lucioase, culorile impecabile si o grafica deosebita care fac lectura o adevarata placere. Senzatia pe care ti-o da lectura unei reviste tiparite este de neegalat!
 • 3 Flyere

  Flyerele sunt instrumente de advertising ieftine si eficiente prin care va puteti anunta clientii in legatura cu noi promotii, oferte, concursuri si alte anunturi privitoare la afacerea dvs. Sunt cel mai ieftin si mai practic material publicitar.
 • 4 Ambalaje

  De cele mai multe ori "Ambalajul vinde continutul !" Este adevarat! Un ambalaj bine ales si bine construit aduce un avantaj major in procesul de vanzare al unui produs.
 • 5 Pungi cadouri

  Sunt confectionate din diferite tipuri de hartie, de calitate superioara, imprimate sau nu, in functie de preferinte. Atragatoare, delicate, cochete, personalizate sau nu, acestea sunt folosite pe scara larga pentru ambalarea cadourilor.
 • 7 Mape de prezentare

  Mapele de prezentare sunt realizate din carton de cea mai buna calitate, cu aspect mat sau lucios - in functie de preferinte - in policromie atat pe exterior cat si pe interior. Mapele sunt prevazute cu buzunar pentru pliante sau carti de vizita.
 
   
 

La inceputul anilor '90, “zorii” economiei de piata care se chinuia sa ia locul faimoasei economii socialiste planificate, au gasit Romania total nepregatita in ceea ce insemna industria poligrafica. In fostele tipografii de stat predominau utilajele invechite, masinile de tipar inalt care foloseau faimoasele litere de plumb. Simtind ca piata incepea sa ceara performanta si calitate, ne-am facut curaj si in 1995 am cumparat prima masina de tipar offset. Asa a inceput totul...

Povestea noastra s-a iscat din dorinta de a da viata ideilor noastre, izvorate din pasiune. MTM PROD este afacerea unei familii care a considerat ca este timpul sa aduca un aer proaspat si standarde ridicate de calitate in industria tipografica din sud-estul Romaniei.

In acei ani apareau in tara primele calculatoare, primele retele si primul distribuitor de internet, insa nu prea stia nimeni ce inseamna asta. Telefoanele mobile nu aparusera inca, lumea era inca la nivel de “pager” si acela folosit de cativa indrazneti.Abia se inlocuiau vechile telex-uri cu modernele pe atunci (azi perimatele) masini de fax. Mai adaugati la acest tablou faptul ca nu exista nici un distribuitor de hartie sau consumabile, vanzator de piese sau service pentru utilaje. Ne-am nascut si am crescut odata cu toate acestea. Nu ne-a fost deloc usor, greutatile ne-au calit, iar multumirea clientilor a constituit motivatia de a continua pe acest drum.

 

SC MTM PROD SRL are ca principal obiect de activitate realizarea de materiale tipografice (tiparituri) de toate dimensiunile si in orice cantitati (tiraje), obiecte promotionale, cataloage, pliante si brosuri. Specialistii firmei ofera consultanta de specialitate in probleme de grafica, design si machetare, dimensionare a lucrarilor dumneavoastra functie de standardele de hartie sau tiraje.

 

Deoarece legea de baza a intregii noastre activitati este “Calitatea pe primul plan”, nu am sustinut niciodata ca la noi veti gasi cele mai mici preturi din piata, dar sigur va vom oferi un raport pret / calitate imbatabil.

 

Activitatea SC MTM PROD mai include realizarea de materiale promotionale, etichete textile si de carton, multiplicare si serigrafiere CD-uri, tricouri personalizate, sepci, lanyarduri, pixuri, brichete personalizate, atat pentru companii (cu capital majoritar de stat sau private) cat si pentru persoane fizice.

MTM PROD este o companie puternica, ambitioasa si consecventa ideilor sale, care a incercat inca de la inceput si se pare ca reuseste sa asigure cele mai potrivite mijloace pentru satisfacerea nevoilor clientilor sai; este o companie orientata spre piata, spre clientii si spre partenerii sai, o companie facuta de oameni, pentru oameni. MTM PROD este o companie de succes aparuta din dorinta de a demonstra lumii ca produsele cele mai bune nu sunt neaparat cele mai scumpe si ca se poate obtine calitate si intr-un timp relativ scurt de executie, atunci cand dispui de o echipa calificata si serioasa, dedicata muncii sale.

Astazi, serviciile MTM PROD sunt solicitate atat de catre companii cu capital majoritar de stat, dar mai ales de catre intreprinzatorii privati. Avand experienta si dotarile necesare, un personal calificat si instruit periodic precum si proceduri eficiente si moderne de lucru, MTM PROD este intotdeauna inovativ, prompt, flexibil si competent.

 

In ciuda concurentei aparent covarsitoare, am reusit sa ne impunem pe piata tipariturilor, marcand un succes detasat. Sa avem noi cheia succesului? Nu stim daca se poate afirma acest lucru, insa cu siguranta avem abilitatea de a reactiona prompt la solicitarile pietei, avem curajul de a ne asuma responsabilitati si a ne adapta la nevoile fiecarui client, pastrandu-ne insa, in acelasi timp, standardele de calitate si promptitudine care ne-au facut remarcati in acest domeniu.

Pentru MTM PROD este o onoare sa fie partenerul dvs. in domeniul tipariturilor.

Sunteti interesat de succesul companiei dvs. in afaceri?

Doriti ca firma dvs. sa fie perceputa pe piata ca o companie serioasa si un partener de incredere?

Doriti sa va mariti numarul de clienti, pastrandu-i in acelasi timp pe cei pe care ii aveti deja?

MTM PROD va pune la dispozitie o echipa de profesionisti care va vor ajuta sa va impliniti toate aceste deziderate.Veti avea realizat in cel mai scurt timp un bogat si diversificat material de reclama si publicitate. MTM PROD produce materiale tipografice de o mare diversitate, de la fluturasi si pliante pana la brosuri sau reviste, de la cataloage ori bibliorafturi speciale pana la banalele carti de vizita, precum si alte materiale promotionale (tricouri personalizate, sepci, banere, pixuri, brichete, etc.) de calitate, in timp util si adaptate nevoilor dvs.

Fie ca vreti sa demonstrati dinamism, stabilitate sau profesionism, imaginea dvs in piata trebuie intretinuta cu materiale promotionale de calitate pentru partenerii si clientii dvs.

 

MTM PROD