text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text
 
 
 • 1 Pliante

  Reprezinta una din cele mai eficiente metode de promovare a afacerii dumneavoastra, oferind intr-un spatiu relativ mic, informatii si imagini de interes clientilor sau potentialilor clienti.
 • 2 Reviste

  Revistele sunt pachete de informatie ambalate atragator cu paginile lucioase, culorile impecabile si o grafica deosebita care fac lectura o adevarata placere. Senzatia pe care ti-o da lectura unei reviste tiparite este de neegalat!
 • 3 Flyere

  Flyerele sunt instrumente de advertising ieftine si eficiente prin care va puteti anunta clientii in legatura cu noi promotii, oferte, concursuri si alte anunturi privitoare la afacerea dvs. Sunt cel mai ieftin si mai practic material publicitar.
 • 4 Ambalaje

  De cele mai multe ori "Ambalajul vinde continutul !" Este adevarat! Un ambalaj bine ales si bine construit aduce un avantaj major in procesul de vanzare al unui produs.
 • 5 Pungi cadouri

  Sunt confectionate din diferite tipuri de hartie, de calitate superioara, imprimate sau nu, in functie de preferinte. Atragatoare, delicate, cochete, personalizate sau nu, acestea sunt folosite pe scara larga pentru ambalarea cadourilor.
 • 7 Mape de prezentare

  Mapele de prezentare sunt realizate din carton de cea mai buna calitate, cu aspect mat sau lucios - in functie de preferinte - in policromie atat pe exterior cat si pe interior. Mapele sunt prevazute cu buzunar pentru pliante sau carti de vizita.
 
   
 
     
 

Calcul deviz pret manopera machetare grafica - dtp, in tipografii sau agentii publicitare - (19-20 Euro / ora)

 

Calculul notelor de deviz pleaca de la urmatoarele considerente:

- au fost luate in calcul programele minim necesare pentru a putea lucra documente pentru print (creatie proprie sau primite de la client)

- sistemele hardware au un minim de performanta de lucru si stocare

- pentru shop-urile de creatie, agentiile de publicitate, cota de profit net poate varia intre 20% si 40%

- salarizarea a tinut cont de valori cuprinse intre 400 si 2000 Euro, alegandu-se media de 800 de Euro

- amortizarea echipamentelor si a softurilor a fost aleasa 4 ani (perioada medie la care apare uzura morala si fizica in domeniu)

- postul de grafician este incadrat in zona personalului direct productiv (ca atare are cota parte din cheltuielile personalului indirect productiv care il deservesc proportional)

- procentul de 80% al timpului de lucru ce urmeaza a fi vandut intr-o luna a fost ales maximal (industria americana recomanda 75%); procentul de timp de 20% include operatiunile obligatorii conform standardelor ISO profesionale si managementul calitatii

- costul cu salariul nu include bonusurile sau primele de proiect

- spatiul de 6 mp este minimul necesar (industria europeana recomanda 10 - 15 mp / angajat)

   Pretul aritmetic minim calculat este de 15 Euro. Acest pret pune semne de intrebare asupra viitorului afacerii respective (capitalizare redusa - maxim 3% cota de profit, pregatire profesionala minimala a angajatilor, tehnologie si know-how depasite, lipsa elementelor de standardizare profesionala, etc).

   In aceste conditii pretul minim de piata pentru mechetare grafica - dtp este de 19-20 Euro/ora, valabil pentru anul in curs.

Pretul nu se refera si la prepress.

 

Atasat aveti: deviz estimativ machetare grafica - dtp. <   click !!!

 

Preturile de manopera in UE 27 variaza intre 20 si 60 Euro / ora (preturi medie de piata).